JEFF Electronics är ett av nordens ledande utvecklingsföretag av styrsystem avsedda för klimatstyrning och värmepumpsapplikationer.

I mer än 40 år har vi tillverkat och utvecklat lösningar för styr- och reglersystem och är idag en väletablerad aktör i branschen.

Vårt arbete har lett till unika produkter, skräddarsydda lösningar för stora och små aktörer, utmärkelser för innovation och företagsamhet samt en stor förståelse för våra kunder och hur deras verklighet ser ut.
Tillsammans med våra kunder skapar vi varje dag möjligheter till en mer energieffektiv framtid.

Vår vision är att vara Nordens ledande utvecklingsföretag av styrsystem avsedda för klimatstyrning och värmepumpsapplikationer, och vi närmar oss detta varje dag.

En bättre värld – Smartare lösningar – Nöjdare samarbetspartners

Läs mer 

VÅRA KÄRNOMRÅDEN

INOM STYR- OCH REGLERSYSTEM

 KULTURFASTIGHETER

Fastighetsautomation för känsliga byggnader.
Produkter: CC KYRKA®, CC K-MÄRKT®

VÄRMEPUMPSTYRNING

Utveckling av styrsystem för värmesystem med expertis inom värmepumpsstyrning.
Produkter: CC FASTIGHET®, CC V-PRO®,Specialstyrningar

TJÄNSTER

Specialistkunskaper inom värme-system, maskinnära programmering, SCADA-System och mer.
Exempel:Produktutveckling, CC WEBB®,Driftövervakning

BYGG-, VVS-, El- ELLER VENTFÖRETAG?

Har ni entreprenaden så har vi kostnads-
effektiva styr- och reglerstyrsystem som ger optimal ekonomi för både er och slutkunden.

Hör av dig så berättar vi mer.

Våra kompetensområden

Vi är specialister inom värmepumpstyrning och anpassade systemlösningar för styrning av inomhusklimat. Våra kompetensområden sträcker sig från embedded programmering och elektronikkonstruktion till överordnade styr- och övervakningssystem

Utveckling

Vi är utvecklingspartnern som hjälper er att snabbt komma till marknaden med er nästa produkt. Vi kan erbjuda utvecklingstjänster inom både hård- och mjukvara.

CC KYRKA®

Lungsunds kyrka

Lungsunds kyrka ligger invid Bergslags¬kanalen i nordvästra delen av Storfors kommun. Lungsunds kyrka tillhör Storfors församling och Karlstads stift.
Hösten 2012 installerades CC Kyrka® klimatstyrnings-system i Lungsunds kyrka.
Bakgrunden var hög energiförbrukning och att man ville säkerställa ett omsorgsfullt bevarande av den vackra träkyrkan från mitten av 1600-talet...

Bäckseda-Korsberga pastorat

Bäckseda-Korsberga pastorat

”Om ni visste vad det underlättar för oss att kunna öppna dörrar med mobilen. Tänk vad mycket pengar vi har lagt på nycklar och att byta låscylindrar när nycklar kommit bort”

CC Kyrka®

Västra Ryds Kyrka

”Tidigare förbrukade vi 44 000 kWh per år. Nu är vi nere på 22 000. Besparingen är 50 %. Att mögelsanera skulpturer, begravningsvapen, målningar, orgel, ljuskronor, möbler och textilier kostade 1,4 miljoner”
-Gunnar Kvarnefalk, Projektledare, Västra-Ryds kyrka

CC Webb® – Plattformen som enkelt kopplar upp anläggningar mot webben

Energikomfort

Energikomfort har gjort över 10 000 värmepumpsinstallationer i Stor-Stockholm sedan bolaget grundades 1996 och är ett av Sveriges största IVT Center. De har en egen organisation för försäljning, projektering, installation och service. Organisationen består idag av ca 30 anställda och leds av företagets VD Arne Olafsson.

CC KYRKA®

Risekatslösa kyrka

"Efter installationen av CC Kyrka® har vi ett helt annat klimat inne i kyrkan. Man känner skillnaden direkt när man kommer in", säger Lennart Pedersen, områdesansvarig i Folkungabygdens pastorat.

CC KYRKA®

Hosjö kyrka

"Efter ett års drift kan vi konstatera att vi minskat vår energiförbrukning med hälften", säger Anders Johansson, fastighetstekniker i Falu Pastorat.

Nu finns även tankar på att docka församlingshemmets värmepumpanläggning, som ligger ca 120 meter bort, till samma styrning.

CC FASTIGHET®

E|S Energy Save

”Genom att integrera våra fastighetsvärme­pumpar med ett välbeprövat styr- och övervakningssystem från JEFF har vi tillsammans skapt en unik, pålitlig och energieffektiv värmeförsörjning för allt från mindre till lite större kommersiella fastigheter. I genomförda projekt kan vi dokumentera energibesparingar på mellan 50–70%. Med dagens energipriser innebär det en återbetalningstid på 3–5 år för den totala investeringen. Det webbaserade övervakningssystemet ...

Jag är intresserad av:

Jag är intresserad av: