JEFF Electronics är ett av nordens ledande utvecklingsföretag av styrsystem avsedda för klimatstyrning och värmepumpsapplikationer. 

Tillsammans med våra kunder skapar vi varje dag möjligheter till en mer energieffektiv framtid.

Läs mer...

 

Logga in på CC WEBB®

BYGG-, VVS-, El- ELLER VENTFÖRETAG?

Har ni entreprenaden så har vi kostnads-
effektiva styr- och reglerstyrsystem som ger optimal ekonomin för både er och slutkunden.

Hör av dig så berättar vi mer.

Våra kompetensområden

Vi är specialister inom värmepumpstyrning och anpassade systemlösningar för styrning av inomhusklimat. Våra kompetensområden sträcker sig från embedded programmering och elektronikkonstruktion till överordnade styr- och övervakningssystem

Utveckling

Vi är utvecklingspartnern som hjälper er att snabbt komma till marknaden med er nästa produkt. Vi kan erbjuda utvecklingstjänster inom både hård- och mjukvara.

CC KYRKA®

Hosjö kyrka

"Efter ett års drift kan vi konstatera att vi minskat vår energiförbrukning med hälften", säger Anders Johansson, fastighetstekniker i Falu Pastorat.

Nu finns även tankar på att docka församlingshemmets värmepumpanläggning, som ligger ca 120 meter bort, till samma styrning.

CC Webb® – Plattformen som enkelt kopplar upp anläggningar mot webben

Energikomfort

Energikomfort har gjort över 10 000 värmepumpsinstallationer i Stor-Stockholm sedan bolaget grundades 1996 och är ett av Sveriges största IVT Center. De har en egen organisation för försäljning, projektering, installation och service. Organisationen består idag av ca 30 anställda och leds av företagets VD Arne Olafsson.

Energy Save

E|S Energy Save

”Genom att integrera våra fastighetsvärme­pumpar med ett välbeprövat styr- och övervakningssystem från JEFF har vi tillsammans skapt en unik, pålitlig och energieffektiv värmeförsörjning för allt från mindre till lite större kommersiella fastigheter. I genomförda projekt kan vi dokumentera energibesparingar på mellan 50–70%. Med dagens energipriser innebär det en återbetalningstid på 3–5 år för den totala investeringen. Det webbaserade övervakningssystemet ...

CC KYRKA®

Lungsunds kyrka

Lungsunds kyrka ligger invid Bergslags¬kanalen i nordvästra delen av Storfors kommun. Lungsunds kyrka tillhör Storfors församling och Karlstads stift.
Hösten 2012 installerades CC Kyrka® klimatstyrnings-system i Lungsunds kyrka.
Bakgrunden var hög energiförbrukning och att man ville säkerställa ett omsorgsfullt bevarande av den vackra träkyrkan från mitten av 1600-talet...

CC KYRKA®

Risekatslösa kyrka

"Efter installationen av CC Kyrka® har vi ett helt annat klimat inne i kyrkan. Man känner skillnaden direkt när man kommer in", säger Lennart Pedersen, områdesansvarig i Folkungabygdens pastorat.

Jag är intresserad av:

Jag är intresserad av: