Ny försäljningschef för affärsområdet CC Kyrka

Lars Modée är vår nya försäljningschef för affärsområdet CC Kyrka. Lars har en gedigen erfarenhet av att arbeta med energibesparande system vilket kommer stärka vår framgångsresa vidare inom våra kyrkor och kulturfastigheter. Vi hälsar Lars varmt välkommen till oss!

Vad fick dig att söka till Jeff Electronics?
Behovet av intelligenta lösningar för kyrkor och kulturfastigheter kommer att öka kraftigt.
Jeff har redan en välutvecklad och framtidssäker produkt, intressanta kunder och ett fantastiskt kunnande och driv i att ständigt förbättras och ta fram nya smarta lösningar. 
Jag vill gärna vara med på den resan och arbeta med saker där jag kan vara med och göra skillnad. Inte bara för företagets tillväxt utan även där tillväxten faktiskt gör skillnad i ett mycket större perspektiv. 
 
Att jag fått ett mycket trevligt bemötande när jag började på Jeff stärker mig ännu mer att jag valt rätt. Arbetsuppgifterna är naturligtvis viktiga men det är också stämningen och kulturen i företaget. På Jeff har vi verkligen roligt och jag har nog aldrig upplevt en så öppen och trevlig atmosfär tidigare.
 
Kontakta mig gärna om du har några funderingar eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig att styra era kyrkor effektivare.
 
Tel: 031-88 79 90
e-post: lars@jeff.se

Lars Modée