JEFF Electronics får förtroendet att utveckla och tillverka styrkort för Värmebaronens nya serie elpannor

Värmebaronen startade sin verksamhet 1975 och är nu en av Sveriges ledande tillverkare av värmeanläggningar. Företagets produkter är kända för hög kvalitet och lång livslängd. Filosofin som genomsyrar bolaget är att inte att vara störst på marknaden utan att istället alltid sträva efter att vara bäst.

När Värmebaronen utvecklar en ny serie värmepannor och moderniserar sina styrkort för delar av det befintliga sortimentet får nu JEFF Electronics AB förtroendet för både utveckling och serieleverans.

”JEFF är ett tryggt val för oss i detta projekt. Vi har letat efter en kostnadseffektiv kunnig partner som kan leverera på en utmanande tidsplan och det har vi hittat i JEFF. JEFF har lång erfarenhet från denna typ av utveckling och tillverkning och vi ser fram emot att arbeta tillsammans säger Mikael Malina, inköpsansvarig på Värmebaronen”.

”Vi är stolta över det förtroende vi fått av Värmebaronen och över att få vara med i detta strategiskt viktiga projekt”. Det är precis denna typ av kompetens som vi kan erbjuda våra kunder under vår slogan ”Powered by JEFF”.

För mer information, kontakta:                                                                                                                                            

Jon Ellmark, VD/JEFF Electronics AB

Telefon: 031-88 79 91

 

Mikael Malina, Chef Inköp/Värmebaronen AB

Telefon: 044-22 63 20