Smart klimatövervakning med CC Klimatloggning

CC Klimatloggning är det bekväma och mest flexibla sättet att kontinuerligt följa klimatet i en byggnad och kommunicera detta till en extern server via mobilt bredband (3G).
Unik flexibilitet och smart systemuppbyggnad gör att ni kan skräddarsy loggningen efter just ert behov utan begränsningar i fabrikat och applikationsområde.

 

Enklare kan det inte bli att logga klimat

CC Klimatloggningkit installeras i en handvändning. Kitet ansluts till elnätet med en vanlig stickkontakt och kopplar sedan automatiskt upp sig mot internet via mobilt bredband.

Via basenhetens display och en enkel knappsats kan alla anslutna givares signalstyrka, temperatur- och fuktvärden också nås och avläsas.
Detta underlättar för installationskontroll.

Överlägsen flexibilitet

Till skillnad från andra lösningar på marknaden gör systemuppbyggnaden i CC Klimatloggning att du kan skräddarsy loggningen efter just ert behov. Ni kan till exempel koppla in trådbundna givare för att mäta yt-temperaturer eller kombinera er mätning med driftsignaler från en värmeanläggning för att se hur värmetillförsel påverkar klimatet i byggnaden.
Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan lösa just ert behov. 

Prisad klimatloggning

CC Klimatloggning nominerades av Nordbygg, Svensk Byggtjänst och tidningen Byggtjänst till Guldmedaljen 2012 för ”Årets hetaste materialnyhet” 2011. Att mäta och logga klimatet är ett smart sätt att bevara kulturhistoriska och antikvariska värden.

Samma plattform som prisat styrsystem

CC Klimatloggning bygger på samma tekniska plattform som det prisade styrsystemet för kyrkor, CC Kyrka®.
CC Kyrka® är Sveriges mest populära kyrkstyrning och vinnare av Stora Inneklimatpriset 2009 och E-prize 2011.

Läs mer här