CC KYRKA®

Ett komplett och användarvänligt klimatstyrsystem för hela er organisation

CC Kyrka® hjälper er att få kontroll på klimatet i era kyrkor. Systemet minskar era uppvärmnings-kostnader samtidigt som det förvaltar ert unika kulturarv. Idag, imorgon och för kommande generationer.
 

Systemet är en kundanpassad helhetslösning som levereras komplett inklusive utbildning, support och garanti.
Installation av CC Kyrka® klimatstyrningssystem ger er församling:

  • Energibesparing från dag ett.
  • Minskat resande genom att styra värmen, klockringningen och låsen på distans.
  • Bevarande av kyrkan och dess konstskatter.

 
Interiör bild i kyrka

LÅT OSS HJÄLPA DIG ATT BEVARA KULTURARVET 

Att hålla luftfuktigheten på rätt nivå är väsentligt för bevarandet av kyrkans kultur-skatter. Det minimerar även behovet av framtida renoveringar. CC Kyrka® hjälper dig att tryggt och säkert hantera fuktnivåerna och ha kontroll på hela kyrkans klimat, allt från kyrksal och sakristia till krypgrund och orgel.

Läs mer...

Naturbild

SPARA ENERGI OCH MILJÖ FÖR ATT NÅ DINA KLIMATMÅL 

CC Kyrka® ger dig ett verktyg inför utmaningen att minimera ert energianvändande och era koldioxidutsläpp. Webbövervakning visar er lätt hur ett ändrat beteende och användande kan spara energi. Tänk på att en grads sänkning av temperatur ger 5% i energibesparing.

Läs mer...

HJÄLP DIN PERSONAL FÅ MER TID ÖVER

CC Kyrka® är en helhetslösning som förenklar vardagen för dig och din personal. Via webben eller din smartphone kan du enkelt boka kyrkan och reglera värmen. Du kan låsa dörrarna med bara ett knapptryck och starta klockringningen även när du inte är på plats. Ökad tillgänglighet leder till minskat bilåkande, vilket alla vinner på.

Det är flexibilitet och trygghet, helt enkelt!


CC Kyrka® — Utnyttja systemets fulla potential

CC Kyrka är förberett för flera tillvalsfunktioner som förenklar vardagen för er personal

 

  

Klockringning

Med CC Kyrka klockringning behöver ni inte åka till kyrkan för att boka en ringning, starta eller stoppa klockorna. Det spar er både tid, pengar och inte minst minskad klimatpåverkan. Läs mer

 

 

Låsfunktion

Spar dyrbar tid och pengar med CC Kyrka låsfunktion. Ni behöver inte längre åka till kyrkan för att låsa upp eller låsa era dörrar/portar. Läs mer


 

Koppling till externa bokningssystem

Med integration mot något av de administrativa verktyg som används inom församlingen så tas onödiga mellanhänder bort och er personal få mer tid över till annat. Läs mer


 

Effektkontroll

Med Effektkontroll kan ni halvera era effektkostnader och drastiskt sänka era driftkostnader. En kyrka som har effekttariff i sitt elavtal betalar under delar av året ofta upp till hälften av uppvärmningskostnaden för sitt höga effektuttag. Läs mer

 

Övervakning av församlingshem

En kyrka som har CC Kyrka installerat kan också styra och övervaka intilliggande byggnader. Detta ger möjligheter att maximera energibesparingen i hela fastighetsbeståndet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om denna lösning.


 

Värmekablar i trappor

CC Kyrka har inbyggt stöd för att styra värmeslingor i trappor och entrépartier baserat på utomhustemperatur, årstid och kalenderbokningar. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om denna lösning.

 

 

Gravtining

Ibland krävs omfattande uppvärmning av marken vintertid för att kunna gräva inför jordsättning. Där uppvärmning sker med elektriska markvärmare kan dessa kopplas till CC Kyrka. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om denna lösning.

 
 

Fukt ej längre ett problem för Ölandskyrkorna på Södra Öland

Med närheten till havet utgör fukten en stor risk för alla öns kyrkor. Efter konstaterade mögelproblem i flera kyrkor har man nu storsatsat på klimatstyrsystem i alla 18 kyrkor. Läs mer om hur Södra Ölands pastorat arbetar proaktivt mot fukten med hjälp av vår helhetslösning CC Kyrka. Läs mer!

 

 

 

"Vi har givare utmonterade i kyrkorna som känner av att vid en särskild fuktnivå, så ska avfuktarna gå i gång. Detta styrs av CC Kyrka. Det finns också möjlighet att värma upp kyrkan, låsa upp kyrkporten och starta kyrkklockorna"


            Ulf Ottosson, Kyrkogårds- och fastighetsansvarig, Södra Ölands pastorat

 

CC KYRKA® Produktbroschyr

Ladda ner din kopia av vår broschyr.
Klicka här!


Logga in på CC KYRKA®


 

"Om ni visste vad det underlättar för oss att kunna öppna dörrar med mobilen. Tänk så mycket pengar vi tidigare lagt på nycklar och att byta låskistor."

Per Jonasson, fastighetstekniker i Vetlanda pastorat


CC Kyrka® kan integreras med:
Eniac - Aveny Bokning
Vitec Agrando - Medarbetaren
Vitec - FAS Bokning
Kirkedata - Kardinal

Därmed kan ni enkelt boka värme via ert nuvarande bokningsprogram.


Lars Modée

Vill du veta mer?

Ta kontakt med oss och boka en kostnadsfri presentation av vad CC Kyrka® kan göra för just er!

Ring Lars Modée på (+46) 31-88 60 20 eller maila
lars@jeff.se