REFERENS CC FASTIGHET

Energy Save

”Genom att integrera våra fastighetsvärme­pumpar med ett välbeprövat styr- och övervakningssystem från JEFF har vi tillsammans skapt en unik, pålitlig och energieffektiv värmeförsörjning för allt från mindre till lite större kommersiella fastigheter.
I genomförda projekt kan vi dokumentera energibesparingar på mellan 50–70%. Med dagens energipriser innebär det en återbetalningstid på 3–5 år för den totala investeringen.

Det webbaserade övervakningssystemet från JEFF är användarvänligt och skapar en god översikt över värmesystemet. Detta ger både fastighetsägaren och oss som värmepumpsleverantör ett tryggt och prisvärt system, där anläggningens funktionalitet och besparing kan säkerställas.

JEFF är specialister på styr- och reglersystem med omfattande kunskaper kring olika typer av fastigheters behov. Vi är specialister på att utveckla prisvärda värmepumpssystem. Tillsammans med JEFF har vi tagit fram en totallösning som vi vet genererar störst besparing åt användaren, för varje investerad krona.”

Fredrik Sävenstrand
VD ES Energy Save

energysave.se